21 Ιανουαρίου 2013

Μαλώνοντας με την πραγματικότητα


Επειδή κάποιοι εξακολουθούν να μαλώνουν με την πραγματικότητα, για το θέμα της αποχέτευσης του Δρεπάνου, το ξαναπιάνω.
Λοιπόν η ένταξη έγινε το 4/2012. Αμέσως μετά ξεκίνησε η "ωρίμανση του έργου", και τα "τεύχη δημοπράτησης" είχαν σταλεί για έγκριση όπως προβλέπεται τον 5/2012. Από εκεί και πέρα πρέπει το ΕΠΠΕΡΑ, να κάνει ενέργειες που ποτέ δεν έγιναν. Αν είχαν πρόβλημα με αυτά που έστειλε η ΔΕΥΑΝ, θα έπρεπε να σταλεί έγγραφο. Δεν εστάλει. Δύο φορές επαναβεβαίωσαν την ομαλή πορεία του έργου τον 10/2012 και τον 12/2012 αμέσως απλά το απένταξαν όπως και τα άλλα 26.

Αντί λοιπόν να αναδειχτεί το μεγάλο πολιτικό θέμα που προκύπτει, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ,   κάποιοι σπεύδουν να λασπολογήσουν "μεγάλες οι ευθύνες Κωστούρου!!!".
Εννοείται πάντως ότι θα δούμε πολλά ακόμα, τόσο σε επίπεδο λάσπης, όσο και σε επίπεδο ψέματος. Η συγκεκριμένη δηλαδή προσπάθεια (που έτσι κι αλλιώς είναι "υπερβολικά γελοία" για να γίνει πιστευτή από πολλούς) δεν θα είναι η μοναδική, αλλά αντιθέτως αυτές οι κινήσεις θα πολλαπλασιαστούν .
Κανέναν από αυτούς δεν ενδιαφέρει η αλήθεια και η πραγματικότητα μόνο η ιδιοτέλειά τους
Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί μας τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα!!!

τελικά η επόμενη μέρα για το δήμο μας χρειάζεται καλύτερη αντιπολίτευση .

Τελειώνω με ένα κουίζ. Πόσο κάνουν 1.600.000+1.600.000+400.000;;;

ΥΓ1: φυσικά όλα τα στοιχεία, έχουν αναφερθεί από την πρώτη συνέντευξη, της διευθύντριας της ΔΕΥΑΝ, αλλά είπαμε για την πραγματικότητα...
ΥΓ2:ενημέρωση εκεί που πρέπει...