02 Ιανουαρίου 2013

Απλά προς ενημέρωση "Ανακοίνωση δημ. υπαλλήλων"

Η παρακάτω ανακοίνωση βγήκε από δημοτικούς υπαλλήλους ενημερωθείτε χωρίς σχόλια.Copy Paste από Αργολικές Ειδήσεις


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ναύπλιο 31/12/2012

Ως μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Ναυπλιέων , θα θέλαμε και εμείς από τη μεριά μας να παρέμβουμε στις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου που δημοσιοποίησε το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Ε.Τ.Α. Αργολίδας.

Τονίζουμε ότι ο Δήμαρχος δε λειτούργησε αυθαίρετα και ξαφνικά , αλλά ήδη προ 20ημερον, έγινε η συνεννόηση με τα εμπλεκόμενα τμήματα του Δήμου μας, για τον τρόπο πληρωμής και μάλιστα συναινέσαμε όλοι σε αυτό και ήμασταν γνώστες της όλης διαδικασίας που Θα ακολουθηθεί.

Καταγγέλλουμε την όλη στάση του Προεδρείου, η όποιου μέλους του σωματείου, (που όπως πληροφορηθήκαμε ένα μόνο μέλος του, αυθαίρετα συνέταξε το έντυπο) για το χειρισμό της πληρωμής του 15ημέρον μας με τον καινούργιο χρόνο.

Δηλώνουμε ότι λειτούργησαν δίχως την σύμφωνη γνώμη όλων μας, δεν είχαμε ενημερωθεί εκ των προτέρων για την ανακοίνωση αυτή που τελικά μας θίγει, εφ όσον μας παρουσιάζει σαν άτομα κακόπιστα, (γιατί ενώ είχαμε ενημερωθεί για την διαδικασία πληρωμής μας , μας παρουσιάζουν δήθεν παραπονούμενους).

Η πλειοψηφία των συναδέλφων έχει εναντιωθεί στο ήθος και το ύφος της επίμαχης επιστολής. Θεωρούμε το κείμενο απαράδεκτο και προσβλητικό για το Δήμαρχο αλλά και για μας που υποτίθεται ότι εκπροσωπούμαστε από αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο.