30 Δεκεμβρίου 2012

Δημοτικοί Υπάλληλοι

Μετά από Δελτίο Τύπου του Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ.Α. (είναι το Δ.Σ. των εργαζομένων στο Δήμο) που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο αναρτώ απάντηση μου για όποιον ενδιαφέρεται να ξέρει.Προς  Δ. Σ. του Σ.Ε.Τ.Α. Αργολίδας
Πιστεύω πως έχετε μπερδέψει τους ρόλους σας εκτός αν θέλετε να θέσετε υποψηφιότητα στις Δημοτικές εκλογές τον Ιούνιο του 2014. Η συνεχής προσπάθεια του Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ.Α. να με πλήξει πολιτικά με χαρακτηρισμούς περί «χορτάτων» και «αδίστακτων»   φαίνεται ότι είναι  καθαρά υποκινούμενη. Έτσι λοιπόν δεν με αφορά σαν ενέργεια. Τους πιο πάνω χαρακτηρισμούς τους επιστρέφω άμεσα στους γράφοντες και υπογράφοντες και όχι στο σύνολο των υπαλλήλων.
Για ενημέρωση όλων
Σε συνάντηση στο γραφείο μου με παρόντες μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ.Α. Αργολίδας της προϊσταμένης της ταμιακής υπηρεσίας και της διευθύντριας των Οικονομικών Υπηρεσιών η ταμίας κ Μανού ανέφερε ότι το Δ. Σ. του Σ.Ε.Τ.Α. Αργολίδας ήταν ενήμερο από το Φεβρουάριο του 2012 για την καθυστέρηση πληρωμών στο τέλος του Έτους.
Επίσης αναλύθηκε διεξοδικά το θέμα και εξηγήθηκε ότι ο Δήμαρχος δεν θα μπορούσε ακόμα και με δικό του «εντέλλεσθε» να παρέμβει στην λειτουργία της υπηρεσίας μιας και δεν υπάρχει εκδοθέν ένταλμα.
Σε απλά ελληνικά. Ήταν γνωστό, στα παρόντα μέλη του Δ.Σ. της Σ.Ε.Τ.Α.Α. ότι ακόμα και με δικιά μου «διαταγή», δεν θα μπορούσα να παρέμβω για το συγκεκριμένο θέμα
Πως τώρα κατηγορείται ο Δήμαρχος; Ρωτήστε το Δ.Σ.
Το μόνο που επικροτώ είναι η αναφορά στον εισαγγελέα και αναμένω.
Χρόνια πολλά σε ολους