28 Σεπτεμβρίου 2010

1ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου (Αιγίου)


Πριν από 26 χρόνια στεγάσθηκε στα μαγαζιά στην οδό Αιγίου το 1ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου. Οι περιβόητες τζαμαρίες όπως έμαθε ο κόσμος να λέει. Εκεί στον ακατάλληλο χώρο των μαγαζιών λειτούργησαν τόσα χρόνια 2 τμήματα κλασσικού νηπιαγωγείου.Το Σεπτέμβριο του 2010 το 1ο Νηπιαγωγείο έκανε αγιασμό σε ένα κτίριο νηπιαγωγείου στη Νέα Πόλη Κούρτη δίπλα από το 4ο Δημοτικό. Στα υπάρχοντα 2 τμήματα κλασικού ωραρίου προστέθηκε και ένα ακόμη τμήμα ολοήμερου Νηπιαγωγείου. Εξυπηρετούνται δηλαδή άλλα 25 νήπια από το πρωί έωσ το μεσημέρι.
Υπάρχουν ελλείψεις αλλά από ότι φαίνεται σύντομα θα λυθούν τα όποια προβλήματα.

Για την ενημέρωση των γονέων αλλά και των υπολοίπων.
- Το κτίριο είναι δημοτικό
- Η ίδρυση του ολοήμερου τμήματος είναι αρμοδιότητα του κράτους και τα υλικά που χρειάζονται όπως και ό εξοπλισμός είναι επίσης κρατική δαπάνη. Παρ΄όλα αυτά καλείτε η σχολική επιτροπή να πληρώσει και ο δήμος να κόψει το λαιμό του.
- Ο δήμος κόβει το λαιμό του λοιπόν και τρέχει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των δημοτών του χωρίς να είναι ο καθ΄ ύλην αρμόδιος μόνο και μόνο γιατί αρνούμενο το κράτος να αναλάβει την ευθύνη παραπέμπει τους γονείς στο Δήμο.
- ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ