07 Δεκεμβρίου 2009

Ελπίδα για το ¨Νηπιαγωγείο¨ Ζυμβρακάκη


Σε ένα μικρό γεφύρι της Άρτας έχει εξελιχθεί το ¨Νηπιαγωγείο¨ Ζυμβρακάκη .
Σε επικοινωνία που είχα σήμερα με τον Ο.Σ.Κ. με πληροφόρησαν ότι το κτίριο δημοπρατείται μέχρι τα Χριστούγεννα. Δημοπράτηση σημαίνει ότι σε τρεις με τέσσερις μήνες θα έχουμε Νηπιαγωγείο κανονικό και όχι σε εισαγωγικά.
Όντας έμπειρος πλέον ή απλά με κάποιες εμπειρίες από το τι σημαίνει χρονοδιάγραμμα ή χρόνος γενικότερα στο δημόσιο τομέα ας πω καλύτερα τρεις τέσσερις μήνες υπό κ.σ. για να είμαστε μέσα.
Διθέσιο Νηπιαγωγείο με ένα τμήμα ολοήμερο , με προαύλιο άνετο μιας και το οικόπεδο στο Ρόδιο είναι 1130μ2 και χωρίς δρόμο να μεσολαβεί ανάμεσα σε προαύλιο και αίθουσες.
Ο φάκελος για το οικόπεδο έχει κατατεθεί στον Ο.Σ.Κ. (είναι ώριμος φάκελος όπως τον αποκαλούν …..) στις 2 Ιουλίου 2009!!!
Ξεκίνησε το 2007 !!!
Πέρασε τεχνικό συμβούλιο στα μέσα Νοέμβρη.!!!
Αν με ρωτήσετε τι έκανε 5 μήνες θα σας πω ειλικρινά δεν ξέρω.!!!
Η μόνη δικαιολογία που άκουσα στα 30 τηλέφωνα ήταν τον Αύγουστο ότι οι υπάλληλοι πρέπει να πάρουν και τις άδειες τους.
Στα υπόλοιπα 29 τηλέφωνα …….
Το πρόβλημα με το 5ο ¨Νηπιαγωγείο¨ Ζυμβρακάκη είναι τεράστιο μιας και η αίθουσα στην οποία στεγάζεται μπορεί να στεγάσει πάρα πολλές χρήσεις αλλά σίγουρα όχι παιδιά.
Έχω σκεφθεί πάρα πολλές φορές (και θα το κάνω) να κρατήσω στο Blog καθημερινό ημερολόγιο για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων για να μπορούν όλοι να τα παρακολουθούν.