09 Νοεμβρίου 2009

Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

1. Το Δήμαρχο Ναυπλιέων και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.


2. Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

3. Τους Προέδρους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης.

4. Τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων.

5. Τους Διευθυντές Δημοτικών και Νηπιαγωγείων όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣας προσκαλώ σε Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 11-11-2009 και ώρα 14:00 το μεσημέρι στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου με τα παρακάτω θέμα Ημερήσιας Διάταξης:1ον Περί υποβολής πρότασης για συγχώνευση σχολείων, κατόπιν εγγράφου με αριθμό πρωτοκόλλου 3418/2-11-2009 του Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Νικόλαου Αργυρόπουλου .

2ον Περί αιτήματος άδειας χρήσης χώρου ,κατόπιν εγγράφου από το Δημοτικό Θέατρο Ναυπλίου με αριθμ. πρωτ.132/4-11-2009.

3ον Περί αιτημάτων σχολικών επιτροπών για επιχορήγηση με σκοπό συντηρήσεις και επισκευές.

4ον Σχετικά με υποβολή αιτήματος προς τη Νομαρχία για απαλλοτρίωση οικοπέδων εκπαίδευσης στα Ο.Τ. 371Α στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Προφήτη Ηλία, όπως επίσης και στο Ο.Τ. 356Γ, χώρος για Νηπιαγωγείο, μεταξύ της οδού Αγίου Ανδριανού και του ΚΕΜΧ Ναυπλίου.

5ον Σχετικά με χωροταξική ανακατανομή των περιοχών των δημοτικών σχολείων.

6ον Σχετικά με πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για χωροθέτηση όμορων οικοπέδων αθλητισμού και εκπαίδευσης στις επεκτάσεις του σχεδίου πόλεως.

7ον Σχετικά με στατικές μελέτες σχολικών κτιρίων Δήμου Ναυπλίου.Παρακαλώ σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας σας ως τακτικών αντιπροσώπων, με δική σας φροντίδα να ειδοποιήσετε τα αναπληρωματικά μέλη να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Π.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ